De Begeleiding Van Kanker-Wetenschappelijke Resultaten Op Graviola

De Graviola fruit is momenteel onder onderzoek, gezien het recente 39 van de vorige eeuw-terug dan het wetenschappelijk onderzoek ontdekte dat de plant heeft delen, alle-natuurlijke concepten, en gebouwen genaamd  “Annonaceous Acetogeninen “, all-natuurlijke chemicaliën die worden geverifieerd zeer efficiënt versus verschillende soorten van groei cellen met delen die worden ontdekt als contaminanten die de kankercellen te elimineren in een echt bepaalde middelen.  gesproken Graviola heeft elementen die de mogelijkheid om elke cel kanker te scheiden, om een soort van zeepbel rond het voorkomen dat de kanker cel kan elk type van extra voedingsstoffen te verkrijgen, dus het gaat weg te bouwen. De dode kankercellen worden gekregen ontdoen van door het eigen lichaam systeem zonder nadelige gevolgen.

Deze elementen zijn verborgen in alle onderdelen van de boom, en ook in de verschillende mix, worden ze gebruikt voor verschillende vormen van ziekte. Ze worden geregistreerd als anti-microbus, anti-parasitaire, antitumorous, anti-kanker, anti-depressieve en ook anti-krampachtig. Een aantal onderzoek studieresultaten zijn eigenlijk vrijgegeven nog een paar individuen geantwoord. Gezien het dat 1976 uitgebreide onderzoekt van de National Cancer Institute van de Verenigde Staten leidde tot de behandeling van een  “adenocarcinoom ” van het grote darmkanaal na een korte tijd. Het helende resultaat valideerde de kracht van Graviola en haar onderdelen (kanker begeleiding). Dit effectieve element is daadwerkelijk gevonden door de Duitse studie onderzoeker en oncoloog Helmut Keller, en met 3 nog meer onderzoekers begrepen ze veel van onderzoek studies over Graviola.

Resultaat

Aangezien de installatie geen enkele vorm van chemische procedure zonder het vergieten van de terugwinnings bevoegdheden toelaat nooit ooit leerde niemand meer over het beschouwen van deze efficiënte kankerbehandeling. Waarom??? -Als gevolg van het feit dat het opereert in alle-natuurlijke type en een plant kan niet worden gepatenteerd in elk type van het type, zodat de drug Globe en ook de monopolen niet kan verkrijgen enige vorm van voordeel van te maken dat is de factor die ze verborgen de details. Graviola heeft zeer energieke (kanker coaching) Leeuwarden, chemotherapie resultaten versus kankercellen met een chemo herstellende kracht die is 10,000 x krachtiger als adriamycine, het geneesmiddel dat wordt gebruikt voor standaard chemo behandeling,-met geen enkele vorm van ongunstige Effecten!

Na de controle dat Graviola normaal kanker kan behandelen heeft het nationale Instituut van het wellness eigenlijk 20 laboratoria voorgesteld om de installatie door twintig jaar zonder resultaat te onderzoeken om de energieke concepten recht in een wettige oplossing te veranderen. Op het einde, ze stoppen en ook toestaan dat de opmerkelijke zoeken is voor in het kabinet van hun instituten. Gezien het feit dat 1996 verschillende andere teams van onderzoekers onderzocht op Graviola en ontdekte ook dat de vrucht heeft attributen versus groei ontwikkeling die het schept zorgvuldige toxische stoffen versus de verschillende soorten kankercellen, zonder aanranding gezonde en evenwichtige cellen. Zij controleerden de zoekopdrachten voor hun resultaten werden vrijgegeven 8 verschillende professionele onderzoek studies.

Nieuwe FDA Ontwerpondersteuning de diverse onderzoek studies van diverse onderzoeklaboratoria leidden tot buitengewone onderzoeken voor dat Acetogeninen van Graviola heeft een ongeëvenaard element in vermijden van enzym ontwikkelingen, die in het diafragma door de groei worden ontdekt en ook kankercellen (kanker coaching) Friesland. Dat is de factor, waarom ze gevaarlijk zijn voor kankercellen zonder aanvallen gezonde en evenwichtige cellen. De Acetonides erkennen de ongoed cellen scheiden de prive-kankercellen, en ook voor het missen van voedingsstoffen, de kankercellen overlijdt.

In het jaar 1997, ontdekte een uiterst klein team van onderzoekers, dat Graviola eveneens alkaloïde heeft die een anti-depressieve invloed hebben. In precies hetzelfde jaar, de PARDU COLLEGE vrijgegeven van de info dat ze veel meer bevoegdheden blootgelegd binnen Graviola. Hun wetenschappelijke onderzoeken gevalideerd dat de  “Annonaceae aceton ” in Graviola is zo betrouwbaar, dat ze niet elimineren typische kankercellen, maar toch dat ze ook echt betrouwbaar in het elimineren van die kankercellen die immuun zijn voor chemo behandeling.